Rohkema info nägemiseks:

Keit Kivisild

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused, mobiilirakendused ja -tarkvara

TRAXBY OÜ tegevusaruanne 2022

Traxby OÜ (endise nimega Huntloc OÜ) on 2013. aastal asutatud Eesti omanikele kuuluv ettevõte, mis pakub reaalajas jälgimise lahendus ning toodab jälgimisseameid. Ettevõtte tarkvaralisteks platformideks on jahi juhtimis lahendus "Huntloc", koerte jälgimise äpp "Doglo" ning liikuvate meeskondade juhtimisrakendus "LiveTeam". 2022. aasta eesmärgiks oli kasvatada käivet üle 40%, sh kahekordistades eksporturgude osa. Samuti oli eesmärgiks jätkata oma keskkondade arendamisega. 2022. aastal kasvas platvormi kasutamisaktiivsus 24% ning aktiivsete kasutajate arv 4%. Ettevõtte käive kasvas 14%.

Dropdown

kõik artiklid

MARIKA FOTO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud 25.02.2011. Ettevõtte tegeles majandusaastal fotograafiaga (EMTAK 74201)Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samal alal. Ettevõttes
ssb.ee
Ettevõte on asutatud 25.02.2011. Ettevõtte tegeles majandusaastal fotograafiaga (EMTAK 74201)Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samal alal. Ettevõttes on üks töötaja. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud ja muid soodustusi ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.