Rohkema info nägemiseks:

Jaak Vahi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SUPILINNA PILTDIAGNOSTIKA OÜ tegevusaruanne 2022

Supilinna Piltdiagnostika OÜ on asutatud 2013. a. Tegevusega alustati samal aastal. Põhitegevusalaks oli aruandeperioodil eriarstiabi teenuse osutamine. 2022. aasta oli müügitulu 350 233 eurot, kasumit teeniti 322 481 eurot. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele aruandeperioodil tasu ei arvestatud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

ELVA JAHILASKEKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

2.12.2008.a asutati Mittetulundusühing Elva jahilaskeklubi. Jahitiir sai uue hingamise ja kindla soovi taastada Elva Jahilasketiiru kunagise kuulsuse. Aruandep
ssb.ee
2.12.2008.a asutati Mittetulundusühing Elva jahilaskeklubi. Jahitiir sai uue hingamise ja kindla soovi taastada Elva Jahilasketiiru kunagise kuulsuse. Aruandeperioodil töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Elva Jahilasketiir on Lõuna-Eesti suurim aastaringselt tegutsev jahilasketiir. 2023.a. plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.