Rohkema info nägemiseks:

Rainer Järvelt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VIRU TOONKLAAS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Viru Toonklaas alustas tegevust 2008.aastal ning võib põhikirja järgi tegutseda kõigil tegevusaladel, millel tegutsemine ei ole seadusega keelatud. Osaühingu Viru Toonklaasi põhitegevusaladeks aastal 2022 oli hoonete ja autode klaaside kiletamine. OÜ Viru Toonklaas müügitulu oli 2022. aastal 111 872 eurot. Tegevus toimus Eesti Vabariigis. OÜ Viru Toonklaas juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele arvestati aruandeperioodil tasusid, mida käsitletakse palgakuluna, kokku 9146 eurot. Juhatuse liikmele mingeid soodustusi ei tehtud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

RAKVERE LINN, TURU PLATS 7 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Turuplats 7 tegutseb iseseisvalt alates 2006.a.. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühin
ssb.ee
Korteriühistu Turuplats 7 tegutseb iseseisvalt alates 2006.a.. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikemte ühiste huvide esindamine, Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on ühe liikmeline. 2022 aastal suuremaid töid ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.