Rohkema info nägemiseks:

Valdo Kangur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

TALLINNA KALJURONIMISKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Tallinna Kaljuronimisklubi põhitegevus 2022 aastal oli ronimistreeningute ja -koolituste läbiviimine Tallinnas. 2022 aastal Tallinna Kaljuronimisklubis töötajaid ei olnud. Järgneval 2023. majandusaastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel, parandades ronimistingimusi.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI SUUSA- JA LUMELAUAINSTRUKTORITE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Eesti Suusa-ja Lumelaua Instruktorite Liit on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis asutati märtsis 2019.aaastal. Liidu eesmärgiks on:
ssb.ee
Mittetulundusühing Eesti Suusa-ja Lumelaua Instruktorite Liit on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mis asutati märtsis 2019.aaastal. Liidu eesmärgiks on: ühendada Eesti professionaalseid suusa- ja lumelauainstruktoreid, et välja arendada ja kasutusele võtta ühtne treeningmetoodika. Samuti luua professionaalne kvalifikatsioonieksamite ning rahvusvahelise suusainstruktorite ühingu (International Ski Instructors Association ehk ISIA) reeglistikule vastavate tunnistuste väljastamise süsteem. Eedendada suusa- ja lumelauainstruktorite kvalifikatsioonide uuendamist ja kaitsta suusa- ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.