Rohkema info nägemiseks:

Katrin Taumann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HELIKAN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Helikan asutati 01.09. 2011. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on investeerimine erinevatesse väärtpaberitesse. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

KEELEPISIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Keelepisik on arenev ja uuedustega kaasaskäiv keelekeskus, mis tegeleb mitmete erinevate keelte õpetamisega. Meie põhitegevuseks eelnevatel ja antud aruandea
ssb.ee
OÜ Keelepisik on arenev ja uuedustega kaasaskäiv keelekeskus, mis tegeleb mitmete erinevate keelte õpetamisega. Meie põhitegevuseks eelnevatel ja antud aruandeaastal on olnud kvaliteetse keeleõppe pakkumine nii eraisikutele kui ka firmadele. Samuti on Keelepisik 2022 aastal alustanud ja lõpetanud paljude projekpõhiste keeleõppe programmidega. Aruandeperiioodil arvestati palkadeks 149276 eurot. Keskmine töötajate arv aruandeperioodil 13.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.