Rohkema info nägemiseks:

Indrek Laasma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, mööbli valmistamine, mööblitööstus, puittooted, ehitus ja kinnisvara

LEIGOTER PUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Leigoter Puit OÜ alustas tegevust 2009 a. augustis.Rendile võeti pankrotti läinud mööbliettevõtte tootmishoone koos masinate ja sedametega.Seadmed ja hoone on tänaseks välja ostetud.Tegevust alustati alltöövõtu korras vaheseinte tootmisega,mis turustati Soome Vabariiki. 2022 aastat võib lugeda ettevõtte jaoks heaks, müügitulu suurenes 52% ja kasum suurenes 206%.Olgugi,et eelmise aasta alguses jätkus mõningane materjalide hinnatõus,toimus aasta teises pooles hindade stabiliseerumine.Aasta alguses korrigeeriti ka müügihindu.Töötajate palgad tõusid 15-20%. . 2023a tuleb keeruline aasta.Oleme

Dropdown

kõik artiklid

LEIGOTER OÜ tegevusaruanne 2022

Leigoter OÜ osutab tootmisettevõtele nõuande ja juhtimisteenust .Hetkel kõrvaltegevuseks on soetatud kinnisvara rendile andmine.
ssb.ee
Leigoter OÜ osutab tootmisettevõtele nõuande ja juhtimisteenust .Hetkel kõrvaltegevuseks on soetatud kinnisvara rendile andmine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.