Rohkema info nägemiseks:

Kaur Lass

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HEAD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Head positsioneerib end turul kui Eesti kvaliteetseim planeerimisteenuse pakkuja. Kuigi firma hõlmatav turuosa oli väike, tagab see taktika jätkuvalt firma jätkusuutlikkust. Pakume lisaks detailplaneeringute koostamise nõustamisele ka planeeringute vaidlustamise ja nõustamise teenuseid ning ettevõtlusalaseid konsultatsioone. Üle poole oma tööajamahust oleme olnud keskendunud endaga seotud ettevõtte Conscious Initiative OÜ teenuste, ennekõike Wellness Orbit kaubamärk alt toimuvate vaimse vormi digitaalsete koolituste arendamisele, marketingile ja leitavuse parendamisele välisriikides.

Dropdown

kõik artiklid

WELLMINDED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Wellminded peamised tegevusvaldkonnad 2022. aastal olid: · Enesearenguga seotud koolitused ja konsultatsioonid; · Kinnisvaraarenduse alased konsultatsioonid.
ssb.ee
OÜ Wellminded peamised tegevusvaldkonnad 2022. aastal olid: · Enesearenguga seotud koolitused ja konsultatsioonid; · Kinnisvaraarenduse alased konsultatsioonid. 2022. aasta käive tuli peamiselt lühiajalistest konsultatsioonidest ja nõustamistest eraisikutele. OÜ Wellminded peamised kulutused on olnud seotud firma kodulehtede haldamisega ning raamatupidamisega. Konsultatsioone jätkatakse projektipõhiselt, kaasates vajadusel partnereid. Valdkond, milles soovitakse tulevikus areneda on ennekõike wellness teemaliste äriprojektide konsulteerimine ning ensearenguga seotud nõustamine. 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.