Rohkema info nägemiseks:

Katarina Holm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

Ö OÜ tegevusaruanne 2022

Ö OÜ on asutatud 2018.aastal eesmärgiga pakkuda klientidele erinevaid ettevõtlusega seotud koolitusi. 2022 aastal majandustegevus toimus, kuid raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud. 2023.aastal jätkatakse oma põhitegevusalal. Raamatupidamiseaastaaruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jätkusest.

Dropdown

kõik artiklid

INVESTORITE KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Investorite Klubi MTÜ sai loodud 2018.aastal eesmärgiga edendada finantskirjaoskust vene keelt kõnelevate inimeste seas. MTÜ organiseerib erinevaid koolitusi ja
ssb.ee
Investorite Klubi MTÜ sai loodud 2018.aastal eesmärgiga edendada finantskirjaoskust vene keelt kõnelevate inimeste seas. MTÜ organiseerib erinevaid koolitusi ja teeb koostööd ajalehega Delovõje Vedomosti, SA-ga Innove.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.