Rohkema info nägemiseks:

Fred Siimpoeg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
eesti toit ja jook, kalandus, kammkarbid, toiduainetetööstus

HUKUMAN OÜ tegevusaruanne 2022

Hukuman OÜ põhitegevusalaks on IT-alased konsultatsioonid. Hukuman OÜ majandusarvestuse üldine korraldus ja aruandluse esitamise alused põhinevad Eesti Vabariigi majandusarvestust reguleerival seadusandlusel ja heal raamatupidamistaval. 2022 aastaga jääb juhatus rahule. 2023 aastal on plaanis jätkata tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

SAARE FISHEXPORT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saare Fishexport on asutatud 2011.a. Ettevõtte põhitegevuseks on kala töötlemine: sorteerimine, külmutamine,pakendamine ja kuivatamine. Ettevõte müüb oma to
ssb.ee
OÜ Saare Fishexport on asutatud 2011.a. Ettevõtte põhitegevuseks on kala töötlemine: sorteerimine, külmutamine,pakendamine ja kuivatamine. Ettevõte müüb oma toodangut peamiselt Eestisse, aga ka Lätti, Leetu,Ukrainasse, Suurbritanniasse jt. riikidesse. 2022.a. oli ettevõttele keeruline eelkõige kõrge inflatsiooni ja sisendite hinnatõusu tõttu. Kindlasti mõjutas ettevõtte majandustegevust ka olukord maailma majanduses. Hoolimata raskustest suudeti siiski investeerida tootmisseadmetesse ja tõsta töötajate töötasusid. Ettevõttes oli 2022.a. 23 töötajat ning tööjõukulud moodustasid 492 tuh. eur.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.