Rohkema info nägemiseks:

Rain Jakobson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

DRIVENONE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Drivenone aruandeperioodi majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest. Juhatus on üheliikmeline. Aruandeperioodil sai juhatuse liige juhatuse liikme tasu 469 eurot. Aruandeperioodil eraldati dividendideks 18000 eurot, sellest maksti välja 3000 eurot. Osaühingul nõukogu ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

EVERLING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Everling majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest. OÜ Everling on asu
ssb.ee
OÜ Everling majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest. OÜ Everling on asutatud 30.juulil 2010.aastal. Ettevõtte tegevusalaks on reklaami vahendamine meedias (EMTAK kood 73121). 2022.aasta käive oli 209366 eurot ja kasum 1913 eurot. OÜ-s Everling maksis aruande perioodil juhatuse liikmele Rain Jakobsonile töötasu 11306 eurot. Lisaks maksti välja dividende 15000 eurot. Eraldatud dividendidest on välja maksmata veel 18000 eurot. Juhatus on kaheliikmeline. Osaühingul nõukogu ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.