Rohkema info nägemiseks:

Kaido Krillo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mööblitööstus, mööbli valmistamine

VASTSELIINA TEISIPÄEVAKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Vastseliina Teisipäevaklubi eesmärgiks on Vastseliina heale mainele ja harmoonilisele arengule kaasaaitamine, sealhulgas maamajanduse, kultuuri ja noorte vaba aja veetmise toetamine ning erinevate ürituste korraldamises osalemine. TÜ Vastseliina Teisipäevaklubil on 14 liiget:Adu Ojamets, Raul Tohv, Urmas Juhkam, Ivar Traagel, Toomas Kund, Toomas Piholaan,Kalmer Kikkas, Ralf Kivilo, Tõnis Räim, Taavi Tuvike, Kaido Krillo, Arne Leelanss, Ott Almann, Ivar Haabsaar. MTÜ Vastseliina Teisipäevaklubi kinnitab, et klubi on jätkuvalt tegutsev ja tuleviku suhtes optimistlik.

Dropdown

kõik artiklid

BAIATEAM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Baiateam tegeleb täispuidust toodete valmistamisega ja puitmaterjali töötlemisega. Toodete alla kuuluvad enamjaolt eritellimusmööbel, välis-ja siseuksed, akn
ssb.ee
OÜ Baiateam tegeleb täispuidust toodete valmistamisega ja puitmaterjali töötlemisega. Toodete alla kuuluvad enamjaolt eritellimusmööbel, välis-ja siseuksed, aknad, trepid. Töödeldakse saematerjali, lae- ja seinalaudade hööveldamine. OÜ Baiateam jätkab oma tegevust 2022a, kuigi oli väga keeruline aasta tänu Covid 19-le. Juhatusse kuulub 1 liige, palgalisi töötajaid oli 2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.