Rohkema info nägemiseks:

Margus Zius

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
info- ja sideteenused, internet, side, Sidevõrgud

AL DRIFTTEAM MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal MTÜ tegevus suurelt osalt ei teostunud. Aruandeaastal olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid ei tehtud ning neid ei planeerita ka järgmiseks aastaks. 2023 aasta põhiliseks eesmärgiks on käivitada MTÜ tegevus täiel määral, kaasata uusi liikmeid ning tutvustada drifti laiemale üldsusele. Anda noortele mootorspordi huvilistele võimalus näha lähemalt drifti võistlustega kaasnevaid tegevusi.

Dropdown

kõik artiklid

MMK VÕRGUD OÜ tegevusaruanne 2022

MMK Võrgud OÜ on Eesti kapitalil põhinev äriühing, mille peamiseks tegevusalaks on telekom seadmete paigaldamine ja elektritööd. MMK Võrgud OÜ osanikud on 100%
ssb.ee
MMK Võrgud OÜ on Eesti kapitalil põhinev äriühing, mille peamiseks tegevusalaks on telekom seadmete paigaldamine ja elektritööd. MMK Võrgud OÜ osanikud on 100% Eesti kodanikud. Peamisteks klientideks on Eesti äriühingud telekommunikatsiooni valdkonnast. MMK Võrgud OÜ alustas majandtegevusega alates märtsist 2011. aastast. 2022. aasta kogukäive 237,6 tuhat eurot moodustus tugijaamade ehitusest ja elektritöödest. Järgmisel aastal planeeritakse jätkata sama tegevusega. 2022. aastal töötas MMK Võrgud OÜ-s keskmiselt kolm töötajat, kellele maksti töötasu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.