Rohkema info nägemiseks:

Rein Pedaja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mesindus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TUULISTE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tuulistel on kaks tegevusala: põhitegevusena mesindus ja kõrvalharuna keeletoimetus. Tuuliste mesindustalul on välja kujunenud oma klientuur: suurem osa ostjaid tuleb ja ostab mett otse mesinikult; Elva Tarbijate Ühistu turustab Tuuliste mett Coop poodides. Keeletoimetuses pole seoses sellega, et keeletoimetaja põhitöö on kirjastuses, plaanis laieneda. Toimetatakse tellimustöid enamasti kindlale klientuurile.

Dropdown

kõik artiklid

VELLAVERE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Vellavere on asutatud 2012. aastal. Ühingu eesmärgiks on Vellavere küla ajaloolis-kultuurilise elukeskkonna säilitamine ja parandamine ning looduskeskkonna
ssb.ee
MTÜ Vellavere on asutatud 2012. aastal. Ühingu eesmärgiks on Vellavere küla ajaloolis-kultuurilise elukeskkonna säilitamine ja parandamine ning looduskeskkonna hoidmine. Küla seltsielu edendamiseks on aruande aastal toimunud kogukonna ühisüritused ja osaletud ühiselt piirkondlikel spordivõistlustel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.