Rohkema info nägemiseks:

Edgar Jürisson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused, Sõiduõpetus

RAE VALD, PEETRI ALEVIK, MARDIKA TN 1 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Mardika tn 1 loodi 02.02.2018 aastal, KÜ moodustab 4 maja/ korterit, mille kolm omanikud on juhatuse liikmed. KÜ kellelegi palka ei maksa ning tarbitavad teenused on minimaalsed (üldelekter, üks peaveemõõtja; hooajaliselt vastavalt vajadusele võib lisanduda ka lumekoristus või muruniitmise teenus; prügiteenus ning üldelektri osa veesõlma kütmise/valgustamise eest). Kogusime 2019 aasta jooksul ka ühe kuu kommunaalkulude summa jagu nö varu pangakontole.

Dropdown

kõik artiklid

EDIFICO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing
ssb.ee
Osaühing "Edifico" asutati 2003. aastal. Firma kuulub eraisikutele.Oü "Edifico" põhitegevuseks on ehitus-remonditööde teostamine ja veoteenuste osutamine. Ehitus-remonditöid 2022.a. ei teostatud. Firma varud on ümberhinnatud seoses omaniku Vladimir Jürissoni surmga. Käibe vähenemine on seotud tööde mahu vähenemisega ehitus-remonttööde teostamisel. Oü "Edifico" juhatus on kolme liikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.