Rohkema info nägemiseks:

Alvar Liivaste

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puhkekülad, reisimine ja matkamine, puhkus ja meelelahutus

POTERMANNI PUHKEKÜLA OÜ tegevusaruanne 2022

Potermanni Puhkeküla OÜ alustas tegevust 2014. aastal, kuid antud ettevõte on hetkel arendusjärgus. 2022. aastal antud ettevõttel aktiivset tegevust ei toimunud. 2022. aastal oli ettevõttel kahjum 246,95 eurot. Palgalisi töötajaid ei olnud ning juhatuse liige tasu ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

LA KINDLUS OÜ tegevusaruanne 2022

LA Kindlus OÜ põhitegevusalaks on Compensa Vienna Insurance Group, ADB Eesti filiaali kindlustuslepingute vahendamine. LA Kindlus OÜ on asutatud 2012. aasta aug
ssb.ee
LA Kindlus OÜ põhitegevusalaks on Compensa Vienna Insurance Group, ADB Eesti filiaali kindlustuslepingute vahendamine. LA Kindlus OÜ on asutatud 2012. aasta augustis Alvar Liivaste poolt, kes on ettevõtte ainuosanik. Tegevusala kood - EMTAK 66221 kindlustusagentide ja -vahendajate tegevus. 2022. aasta müügitulu oli 3 066 eurot. 2023. aastal jätkub majandustegevus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.