Rohkema info nägemiseks:

Jouni Kalevi Sihvola

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
toiduainete hulgimüük, kaubandus ja teenused

JANEVA OÜ tegevusaruanne 2022

Unlevaade Janeva OÜ 2022. aasta majandustegevusest: * 2022.a. majandusaasta oli ettevontte jaoks kasumlik. * Majandusaasta munungitulu moodustas 36250 eurot ning kasumiks kujunes 7357 eurot. Ettevonttes ei olnud töötajaid ning juhatuse liikmele eraldi tasusid ei makstud. 2023.aastal plaanib ettevonte jantkata tegutsemist samade näitajatega.

Dropdown

kõik artiklid

NOESIS FOODS OÜ tegevusaruanne 2022

Lõppenud majandusaastal tegeles Noesis Foods oma põhikirja järgse tegevusega: toiduainete tootmisega. Aktiivne majandustegevus algas 2013. aastal. Ülevaade maj
ssb.ee
Lõppenud majandusaastal tegeles Noesis Foods oma põhikirja järgse tegevusega: toiduainete tootmisega. Aktiivne majandustegevus algas 2013. aastal. Ülevaade majandustegevusest. 2022.a. majandusaasta oli ettevõtte jaoks kasumlik. Majandusaasta müügitulu moodustas ca 1222704 eurot ning kasumiks kujunes ca 89 tuhat eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt 9 töötajat. Juhatuse liikmele eraldi tasusid ei makstud. 2022.aastal plaanib ettevõte jätkata samal suunal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.