Rohkema info nägemiseks:

Elmar Laarmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

IDEAEST OÜ tegevusaruanne 2022

IDEAEST OÜ oli asutatud aastal 2015. IDEAEST OÜ tegutseb seitse aastat ja põhitegevuseks on patendi vormistamine ning turuuuring. IDEAEST OÜ 2022.a. majandustegevust ei olnud, kahjum oli 3045 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

ESTFIN IDEAS OÜ tegevusaruanne 2022

EstFin Ideas OÜ neli aastat. EstFin Ideas OÜ põhitegevuseks on tulu saamine on intellektuaalomandi ja sarnaste toodete (v.a autoriõigusega tööd) rentimine. Tule
ssb.ee
EstFin Ideas OÜ neli aastat. EstFin Ideas OÜ põhitegevuseks on tulu saamine on intellektuaalomandi ja sarnaste toodete (v.a autoriõigusega tööd) rentimine. Tulevikus planeerib juhtkond laieneda osaühingu tegevusalad, selleks teha arengu- ja uurimisväljaminekud. EstFin Ideas OÜ on tegutsev ettevõte. EstFin Ideas OÜ-s 2022.a. majandusaastal palgalisi töötajaid ei olnud. Juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse liikmele 2022.a. majandusaastal ei olnud makstud töötasu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.