Rohkema info nägemiseks:

Priit Parve

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

DC PRINT OÜ tegevusaruanne 2022

DC Print tegeleb reklaamivaldkonnas reklaammaterjalide tootmise ja paigaldamisega. Ettevõte laiendas 2022 aastal tootmisvõimekust läbi erinevate seadmete tekkinud materjali töötlemise võimalustele. Ettevõte plaanib jätkuvalt laiendada tootmisvõimekust ning suurendada töö mahtu. Töömahu kasvades on plaanis palgata lsiatööjõudu. 2022 oli tööl 4 inimest.

Dropdown

kõik artiklid

IN ADVERTISING OÜ tegevusaruanne 2022

IN Advertising OÜ on registreeritud 11. septembril 2013. Ettevõtte põhitegevusalaks on reklaammaterjalide tootmine ja paigaldustööd. Järgmisel aastal on plaanis
ssb.ee
IN Advertising OÜ on registreeritud 11. septembril 2013. Ettevõtte põhitegevusalaks on reklaammaterjalide tootmine ja paigaldustööd. Järgmisel aastal on plaanis suurendada kliendibaasi ja töömahtu ning leida palgalist müügitööjõudu. Ettevõtte netokäive 2022.a. oli 210991 euri . Juhatus on 1-liikmeline ja juhatuse liikmele ei ole tasu makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.