Rohkema info nägemiseks:

Arvo Rego

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
varuosad, ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused, ehitusfirmad

TALLINN, NARVA MNT 14 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Narva mnt.14, Tallinn eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu juhatuses on 3 liiget: Oksana Nikolajeva, Margo Pedras ja Arvo Rego. Korteriühistul on edukalt toimiv elektripaigaldise käidulepingu Artec Elektrik OÜ-ga. Liftide hoolduseks on meil lepingupartneriks Kone AS. Kaugküttega varustab meid AS Utilitas Tallinn. Maagaasi võrguteenust osutab meile Eesti Gaas, maagaasi ostame 220 Energialt. Üldelektriga varustab meid Eesti Energia.

Dropdown

kõik artiklid

ELEMENT-E OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal tegeles äriühing ehitusteenuse vahendamise ja ehitusega seotud konsultatsiooniteenuse osutamisega. 2023. aastal plaanitakse jätkata sama tegevusal
ssb.ee
Aruandeaastal tegeles äriühing ehitusteenuse vahendamise ja ehitusega seotud konsultatsiooniteenuse osutamisega. 2023. aastal plaanitakse jätkata sama tegevusalaga ning loodetakse müügitulu kasvatada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.