Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Salus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KVALITEETSE LIIKLUSÕPPE ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ tegeles möödunud majandusaastal abistavate tegevustega liikluskoolituste läbiviimisel, eelkõige õppesõiduväljaku ning selle inventari rendiga. 2022 a. kahjum -1 436.- eur. ning müügituu 14 000.-eur Majandusaastal ei ilmnenud suuremaid valuutakursside, ja intressimäärade muutustega seonduvaid riske. Järgneval majandusaastal jätkatakse analoogsete tegevustega.

Dropdown

kõik artiklid

ALTERLAIN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Alterlain põhiliseks tegevusalaks 2022. aastal on IT-teenuste arendamine ja IT-toe pakkumine autokoolidele. Põhiliselt on arendatud uut andmebaasi ja loodud
ssb.ee
OÜ Alterlain põhiliseks tegevusalaks 2022. aastal on IT-teenuste arendamine ja IT-toe pakkumine autokoolidele. Põhiliselt on arendatud uut andmebaasi ja loodud uusi rakendusi, et tõsta kasutaja mugavust. Realiseeritud on kasutajate nõudmised ning teostatud andmebaasi pisiparandusi. OÜ Alterlain teeb ettevalmistusi, et suudaks alates 2015-2022 aastast hallata uut serverit ja arendada seal uusi teenusi. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaastal ei ilmnenud suuremaid valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutustega seonduvaid riske.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.