Rohkema info nägemiseks:

Kalle Neeve

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad

VASTSE-KUUSTE PÕLLUMAJANDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Vastse-Kuuste Põllumajanduse OÜ põhitegevus - muu karjakasvatus - muutus loomade kasvatamiseks realiseerimise eesmärgil. Põhikarja loomade arv on oluliselt vähenenud. Lehmvasikad kasvatatakse põhikarja täienduseks, pullvasikad kasvatatakse lihaks realiseerimise eesmärgil. Majandusaasta lõppes kahjumiga 47,5 tuh.eurot. 2019 aastal oli ettevõttes oluline ümberstruktueerimine. Vastse-Kuuste Põllumajanduse OÜ on tegevuses jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

KUUSTE PÕLD OÜ tegevusaruanne 2022

Kuuste Põld OÜ on asutatud 08.04.2019. Ettevõte tegeleb segapõllumajandusega. 2022. aastal oli ettevõtte sissetulek PRIA toetused. 2023. aastal jätkab ettevõ
ssb.ee
Kuuste Põld OÜ on asutatud 08.04.2019. Ettevõte tegeleb segapõllumajandusega. 2022. aastal oli ettevõtte sissetulek PRIA toetused. 2023. aastal jätkab ettevõte samal tegevusalal. Töötasu ja juhatuse liikme tasu ei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.