Rohkema info nägemiseks:

Oxana Vilpo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ESTONIAN FINANCE CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

Esonian Finance Consulting OÜ põhitegevus on kaupade vahendamine, raamatupidamisteenused ja konsultatsioonid. 2022. aastal moodustas Esonian Finance Consulting OÜ müügitulu üle 48 tuhat EUR. Müügitulust 100% teenuste müük. Esonian Finance Consulting OÜ müügitulust moodustas müük peamisele Eestisse. Tegevjuhtkonnale ja töötajatele ei ole antud täiendavaid soodustusi, väljastatud garantiid ja potentsiaalsed kohustusi.

Dropdown

kõik artiklid

ESFICO EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Esfico Eesti OÜ põhitegevus on raamatupidamisteenused ja konsultatsioonid. 2022. aastal moodustas Esfico Eesti OÜ müügitulu üle 20.5 tuhat EUR. Müügitulust 10
ssb.ee
Esfico Eesti OÜ põhitegevus on raamatupidamisteenused ja konsultatsioonid. 2022. aastal moodustas Esfico Eesti OÜ müügitulu üle 20.5 tuhat EUR. Müügitulust 100% teenuste müük. Esfico Eesti OÜ müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. Tegevjuhtkonnale ja töötajatele ei ole antud täiendavaid soodustusi, väljastatud garantiid ja potentsiaalsed kohustusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.