Rohkema info nägemiseks:

Kertti Viru

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
teadusasutused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

JUUKSURITE ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Juuksurite Ühendus loodi, et teostada projekte, mille sihtgrupiks on peale juuksurite ka juuksuriteenuste tarbijad. Esimene aasta tegevus oli viirusega seoses piiratud ja ei olnud võimalik hakata täielikult eesmärki täitma.Samas on valminud üks õppekava ja tehtud mõned koolitused ja läbi viidud mõned reklaamüritused. Ühenduse juhatus on kaheliikmeline ning aruande perioodil nende tööd ei tasustatud. Hetke prioriteediks on sihtgrupiga tutvumine ja selle kaardistamine.

Dropdown

kõik artiklid

KUTSELISTE JUUKSURITE VABARIIKLIK ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegutses ühendus aktiivselt nii koolitusorganisatsioonina, erialase tugiorgnisatsioonina kui ürituste korraldajana. Ühingul on 10 füüsilisest isik
ssb.ee
2022. aastal tegutses ühendus aktiivselt nii koolitusorganisatsioonina, erialase tugiorgnisatsioonina kui ürituste korraldajana. Ühingul on 10 füüsilisest isikust liiget. Mittetulundusühingu juhatus on kahe liikmeline. Juhatuse tööd aruandeperioodil ei tasustatud. Uuel majandusaastal on rõhk koolitustegevusel ning sündmuste korraldamisel, mis elavdavad ja arendavad eriala majandusharu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.