Rohkema info nägemiseks:

Merike Rohiväli

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad ja -linnud, põllumajandusloomad

NTN TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

NTN Teenused OÜ on 2008.aastal erakapitalil asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on loomade kokkuost ja edasimüük. 2022.a müügitulu oli 1 969 764 eurot ning kasumiks kujunes 34011 eurot. Õnnestus kasvatada oma kliendibaasi ja käivet suurendada ning lõpetada aasta kasumlikult. Ettevõtte tööjõukulud 2022.aastal olid 11319 eurot ning töötajate keskmine arv 1. Juhatuse liikmetele ja kõrgemale tegevjuhtkonnale 2022.aastal tasusid ei makstud. 2023.aastal jätkab NTN Teenused OÜ äritegevust samal põhitegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

NORTEX DEVELOPERS OÜ tegevusaruanne 2022

Nortex Developers OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mis baseerub 100% Eesti kapitalil. Ettevõte on mahetunnustatud ning tema peamiseks tegevusalaks on liha
ssb.ee
Nortex Developers OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mis baseerub 100% Eesti kapitalil. Ettevõte on mahetunnustatud ning tema peamiseks tegevusalaks on lihaveiste kasvatus, mida on plaanis pidevalt laiendada. Järgnevatel aastatel on planeeritud rajada keskkonnanõuetele vastav sõnnikuhoidla ning söödaplats. Lisaks täiendada ning uuendada olemasolevat laudakompleksi ja tehnikaparki.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.