Rohkema info nägemiseks:

Ants Liivat

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LEVIPRO INSPIRED OÜ tegevusaruanne 2022

Levipro Inspired OÜ tegevuse eesmärgiks 2022. aastal oli tervikliku programmeerimisteenuse pakkumine. Majandusaasta oli edukas - müügikäive kasvas tunduvalt võrreldes eelmise majandusaastaga. Põhitegevusest saadud kasum suurenes samuti, kuid aasta puhaskasumit vähendas tunduvalt kahjum finantsinvesteeringutest. Aastaaruande koostamise hetkel on börs madalseisust välja hakanud tulema ning investeeringute väärtus on suurenenud. 2023. aastal jätkatakse sama tegevusalaga. Suuremaid investeeringuid plaanis ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

AUTOEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autoekspert registreeriti Tallinna Linnavalitsuses 12. märtsil 1993. a. Firma põhitegevuseks on autotarvikute ja –varuosade hulgimüük. OÜ Autoekspert juhatu
ssb.ee
OÜ Autoekspert registreeriti Tallinna Linnavalitsuses 12. märtsil 1993. a. Firma põhitegevuseks on autotarvikute ja –varuosade hulgimüük. OÜ Autoekspert juhatus on kolmeliikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.