Rohkema info nägemiseks:

Nadežda Petrikova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiitori- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PETRIK RP OÜ tegevusaruanne 2022

Firma põhitegevuseks on raamatupidamine, maksualane ja nõustamine teenused. Realiseerimise netokäive 2022 aastal oli kokku 14,7 tuhat euro. OÜ Petrik RP klienditeks on Osaühingud. 2023a. planeerime raamatupidamine teenused mahu suurendamist. OÜ Petrik RP juhatus koosneb 1 liikmest, Keskmine töötajate arv koos juhatuse liikmetega oli 1 töötaja. Töötajate palgade töötukindlustuse ja sotsiaalmaksude kogusumma oli 7,9 tuhat eurot.

Dropdown

kõik artiklid

ARMIDAG OÜ tegevusaruanne 2022

Firma põhitegevusks on veondust ja tööjõurent ja ehitiste viimistlus ja lõpetamine. Realiseerimise netokäive 2022 aastal oli kokku 39,9 tuhat euro. OÜ Armidag
ssb.ee
Firma põhitegevusks on veondust ja tööjõurent ja ehitiste viimistlus ja lõpetamine. Realiseerimise netokäive 2022 aastal oli kokku 39,9 tuhat euro. OÜ Armidag klienditeks oli ettevõted kui ka erakliendid. OÜ Armidag 2022a. juhatus koosneb 1 liikmest, kellele 2022 aastal juhatuse liige tasu ei ole makstud.. Keskmine töötajate arv oli 2 töötajat. Töötajate palgade ja sotsiaalmaksude kogusumma oli 44,6 tuhat eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.