Rohkema info nägemiseks:

Nadežda Kongi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

REDOXNRG OÜ tegevusaruanne 2022

RedoxNRG OÜ asutati 20.01.2021 aastal. Ettevõtte eesmärgiks on süsiniku jalajälje vähendamine CO2 elektrokeemilise töötlemise abil. RedoxNRG süsteem kasutab taastuvenergiat CO2 elektrokeemiliseks kogumiseks atmosfäärist. Seejärel kogutud CO2 kontsentreeritakse ja lastakse elektrokeemilisse reaktorisse, kus see muundatakse roheliseks kütuseks. 2022. aastal müügitulu ei saadud. Juhatus tegutseb selle nimel, et kaasta raha RedoxNRG süsteemi arendamiseks ja tutvustamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

ONTIC INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Ontic Invest OÜ tloodi 2016.aastal geoloogiste ja geodeetiliste uurimistöödeks. 2022. aastal müügitulu ei saadud. Ontic Invest OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõ
ssb.ee
Ontic Invest OÜ tloodi 2016.aastal geoloogiste ja geodeetiliste uurimistöödeks. 2022. aastal müügitulu ei saadud. Ontic Invest OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.