Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Murov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internet, meedia ja trükk, side

GRANAAT UÜ tegevusaruanne 2022

UÜ Granaat on loodud oktoobris 2007. aastal. Ühingu põhitegevusalaks on kodulehtede valmistamine, kujundustööd ja konsultatsiooniteenus. Ühingu majandusaasta algab 01 jaanuaril ja lõped 31 detsembril. 2022 aastal teenis usaldusühing Granaat müügitulu 2 170 eurot ning majandustulemuseks kujunes 1381 eurot kahjumit. Põhivarasse investeeriti 3828 eurot. Lepingulisi töötajaid majandusaastal ei olnud, ühingu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-liikmeline. Juhatuse liikmele tehti dividendi väljamakse 7800 eurot. Järgmisel majandusaastal jätkab ettevõte samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

AMPZ OÜ tegevusaruanne 2022

Lõime Ampz OÜ tarkvaratoodete arendamiseks ja erinevate toodete katsetamiseks turul. Esimese tootena tegime telefonirakenduse päevapraadide tellimiseks. Katset
ssb.ee
Lõime Ampz OÜ tarkvaratoodete arendamiseks ja erinevate toodete katsetamiseks turul. Esimese tootena tegime telefonirakenduse päevapraadide tellimiseks. Katsetasime 2019. aasta jooksul lahendust Tartus. Vähese kasutuse tõttu panime selle projekti ootele. Aastal 2021 uusi tarkvaratooteid ei käivitanud. Aastal 2022 uusi tarkvaratooteid ei käivitanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.