Rohkema info nägemiseks:

Peep Pihlak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VÕRSIK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Võrsik asutati mais 2012. a. OÜ Võrsik on põllumajandusettevõte. Ettevõte kasvatab teravilja, rapsi, hernest ja heina. 2022. aastal jätkasime põllumaade ülesharimise ja põllumajandustootmisega. Aastal 2023 plaanime jätkata keskkonnasõbralikku põllumajandust. Jätkame maade ülesharimist ja võimalusel laiendame kasutatavate maade hulka.

Dropdown

kõik artiklid

SAKU VALD, SAKU ALEVIK, AIANDI TN 2A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Saku Aiandi 2a eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete
ssb.ee
Korteriühistu Saku Aiandi 2a eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu Saku Aiandi 2a moodustati korteriühisuse Aiandi 2a baasil detsembris 2008. aastal ja registreeriti 4. märtsil 2009.a. Hoone, Aiandi 2a, on kolme-korruseline 2 trepikojaga elamu, milles on 12 korterit. KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on kahe-liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. 2022. aastal tegeldi tavapärase korteriühistu tegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.