Rohkema info nägemiseks:

Madis Listak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

NETBELL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Netbell 2022. a põhitegevusena jätkus uute infotehnoloogiliste toodete välja-töötamine, uurimis- ja arendustööle lisaks majandustarkvara prototüübi valmistamine. Jätkus ka Eestis olemasolevatele klientidele IT tugiteenuste pakkumine, kodulehekülgede valmistamine ja masinnägemise tarkvara lõheliste rände tuvastamiseks Eesti jõgedele, samuti kalaloenduriga seotud tööd. 2022a. lisandus programmeermistööde teaostamine Kanada kliendile, aruandeaasta müük moodustas 17 853 €. Seda jätkatakse 2023a. Tööjõukulud moodustasid 2022a.-l 13 624 €. Bilansimaht oli 9 241 € ja aruandeaasta kahjum 604 €.

Dropdown

kõik artiklid

OPIUSTAO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb raamatute müügiga. Aruandeperioodi käive oli 3 329 eurot. Järgmistel perioodidel jätkatakse samas tegevusvadkonnas.
ssb.ee
Ettevõte tegeleb raamatute müügiga. Aruandeperioodi käive oli 3 329 eurot. Järgmistel perioodidel jätkatakse samas tegevusvadkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.