Rohkema info nägemiseks:

Karri Urban

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ARUKÜLA VK MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Aruküla VK asutati 15.06.2016 üheksa asutajaliikme poolt. Ühingu eesmärgiks on sportlike eluviiside propageerimine, vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomine, võistluste ja muude spordiga seotud ürituste korraldamine. Ühingu liikmeks võib olla iga füüsiline või juriidiline isik, kes on valmis aktiivselt kaasa lööma ühingu eesmärkide elluviimisel ja järgib ühingu põhikirja. Aruküla VK korraldab võrkpallitreeninguid Aruküla Põhikooli võimlas kaks korda nädalas. Keskmine osalejate arv ühes treeningus oli 2022. aastal 16 inimest, mis on 1 võrra rohkem kui 2021.

Dropdown

kõik artiklid

NH FINANCE OÜ tegevusaruanne 2022

NH Finance OÜ põhitegevuseks 2022. aastal oli raamatupidamisteenuse pakkumine. NH Finance OÜ pakub veebipõhist raamatupidamisteenust, mis võimaldab teenindada
ssb.ee
NH Finance OÜ põhitegevuseks 2022. aastal oli raamatupidamisteenuse pakkumine. NH Finance OÜ pakub veebipõhist raamatupidamisteenust, mis võimaldab teenindada kliente üle Eesti. Teenuse pakkumisel kasutame uuenduslikke lahendusi, mille abil paraneb tööprotsesside efektiivusus. Nutikad lahendused muudavad Teie ettevõtte raamatupidamise mugavaks ning kiiresti kättesaadavaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.