Rohkema info nägemiseks:

Egle Kaur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

KLOOGARANNA SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Kloogaranna Selts viis 2022. aastal läbi traditsioonilisi tegevusi ja sündmusi (rannavolleturniirid ja matkad). Täiendava tegevusena korraldati esmakordselt kohalikele lastele ja noortele rannvõrkpallitreeninguid. Planeeriti ranna-alale väliõhuterrassi rajamist ning selleks projektivahendite taotlemist.

Dropdown

kõik artiklid

HUMA OÜ tegevusaruanne 2022

2022.majandusaastat tuleb hinnata rahuldavaks. Kuna raamatuturg on kehvas olukorras (ületootmine ja kahe hulgimüüja suures vahendustasus) on raamatute kirjasta
ssb.ee
2022.majandusaastat tuleb hinnata rahuldavaks. Kuna raamatuturg on kehvas olukorras (ületootmine ja kahe hulgimüüja suures vahendustasus) on raamatute kirjastamine riskantne. Järgneval tegevusaastal tuleb vähendada asjatuid tegevuskulusid ja keskenduda tellimustöödele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.