Rohkema info nägemiseks:

Margus Vasar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

WUNDERPUS OÜ tegevusaruanne 2022

Wunderpus OÜ asutati 2022. aasta veebruaris, eesmärgiga alustada tegevust kinnisvara ostu ja müügi valdkonnas. Kuna kinnisvaraturgudel on olukord muutunud, siis otsustati kapitali kasvatada läbi väärtpaberite investeeringute. Aruande aasta oli kahjumlik, kuna aktsiate turuväärtus oli langenud bilansipäva seisuga. Juhtkonna ettepanek on katta negatiivne omakapital 2023 aasta kasumist. Ettevõttes töötajaid ei ole ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

REHABILITATSIOONIABI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rehabilitatsiooniabi peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate meditsiiniliste abivahendite müük ja nõustamine ning tellimusmeditsiiniseadmete valmistamine.
ssb.ee
OÜ Rehabilitatsiooniabi peamiseks tegevusvaldkonnaks on erinevate meditsiiniliste abivahendite müük ja nõustamine ning tellimusmeditsiiniseadmete valmistamine. Tootegruppide lõikes on olulisemateks müügigruppideks tallatoed, liikumisabivahendid, põetusabivahendid, jäsemeproteesid. Ettevõtte peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa. 2022. majandusaasta käive oli 1146548 euro, mis on väheneb võrreldes 2021.a. majandusaastaga 996326 euro 2022 aastal toimus ettevõttes väga suured muudatused. Veebruarikuus teostus tehing, mille käigus läksid kõik Rehabilitatsiooniabi masstoodetud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.