Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Ruusamäe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KR VARAHALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

KR Varahaldus OÜ alustas tegevust 10.08.2015. Peamiseks tegevusalaks on investeerimine võlakirjadesse,väärtpaberitesse jms finantsvahenditesse. Ettevõte jätkab tegevust 2023.aastal.

Dropdown

kõik artiklid

WIHURI OÜ tegevusaruanne 2022

Wihuri OÜ on Soome kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb põllumajandus-, kommunaal-, golfi- ja aiatehnika müügiga olles John Deere ametlik edasimüüja Eestis.
ssb.ee
Wihuri OÜ on Soome kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb põllumajandus-, kommunaal-, golfi- ja aiatehnika müügiga olles John Deere ametlik edasimüüja Eestis. Esindusnimena kasutatakse kaubamärke Wihuri Agri ja Wihuri Tehnika. 2022.a. oli Eesti põllumajandussektorile kokkuvõttes hea aasta. Teravilja, rapsi ja kaunviljade kogusaagina koristati 1,86 miljonit tonni, mis on 2021. aastaga võrreldes 18,7% suurem saaginumber. 2022. aasta saagi kokkuostuhinnad olid väga volatiilsed, kuid näitasid aasta varesemaga võrreldes tugevat kasvu. See omakorda tõstis koristatud saagi koguväärtust aasta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.