Rohkema info nägemiseks:

Ingrid Joost

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kursused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

IJC OÜ tegevusaruanne 2022

IJC OÜ tegevuse eesmärk on Eesti tööstuse konkurentsivõime, kasumlikkuse ja tootlikkuse tõstmine läbi erinevate kaasaegsete (Lean, Agile, Leagile) tootmise- ja tarneahela juhtimise põhimõtete tutvustamise ning ettevõtete põhiste rakenduslike lahenduste väljatöötamine ja rakendamine läbi koolitamise ja nõustamise teenuse. Lisaks pakkuda Eesti ettevõtetele ka teenust uute digitaalsete lahenduste visioonide väljatöötamisel ja rakendamisel 2022 aastal pakkus IJC OÜ erinevatele ettevõtetele äriprotsesside analüüsi koos digitaalsete lahenduste visioonide väljatöötamisega ning protsesside juhtimise

Dropdown

kõik artiklid

LEAN ENTERPRISE ESTONIA MTÜ tegevusaruanne 2022

Käesolev aruanne käsitleb 2022.a. majandustegevust. MTÜ LEAN ENTERPRISE ESTONIA (adaspidi LEE ) alustas tegevust 28.05.2007.a. ( põhikirja kinnitamise kuupäev)
ssb.ee
Käesolev aruanne käsitleb 2022.a. majandustegevust. MTÜ LEAN ENTERPRISE ESTONIA (adaspidi LEE ) alustas tegevust 28.05.2007.a. ( põhikirja kinnitamise kuupäev), registrikood 80252649. Aastal 2022a. netokäive oli 0EUR. Juhatus kinnitab 2023.a. majandusaasta aruanne.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.