Rohkema info nägemiseks:

Ragnar Kruusla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SPACE8 OÜ tegevusaruanne 2022

Space8 OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille eesmärgiks on enda või renditud kinnisvara üürile andmine. Esimene terviklik majandusaasta opereeriti edukalt ühe objektiga. Järgnevate aastate eesmärk on kinnisvara objektide protfelli laiendamine ning diferentseerimine.

Dropdown

kõik artiklid

RAATUSE 23 OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Raatuse 23 on loodud Tartus, Raatuse 23 kinnistu arendamiseks ning haldamiseks. Kinnistu hoonestati 2019. aastal majutusasutuse hoonega Hugo.stay, mis pakub
ssb.ee
OÜ Raatuse 23 on loodud Tartus, Raatuse 23 kinnistu arendamiseks ning haldamiseks. Kinnistu hoonestati 2019. aastal majutusasutuse hoonega Hugo.stay, mis pakub majutusteenust. Hoone võeti kasutusse 2019. Järgneval majandusaastal on plaanis jätkata teenuse pakkumisega. Peamised finantssuhtarvud majandusaasta kohta on järgmised: Käibe kasv (%) 25 % Puhasrentaablus (%) 412 % ROA (%) 14 % ROE (%) 30 % Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: Käibe kasv (%) =müügitulu – müügitulu aruandeaastale eelnenud aastal /müügitulu aruandeaastale eelnenud aastal *100 Puhasrentaablus (%)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.