Rohkema info nägemiseks:

Kadri Altküla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Silmade laseroperatsioonid jms teenused, tooted, konsultatsioonid

FARLINK GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Farlink Group asutati 15.03.2006.a. Põhikirjakohasteks tegevusaladeks on äri- ja juhtimisalane nõustamine. 2021. aastal müügitulu ei olnud. 2022. aastal ettevõtte vahetas omaniku, kuid tegevust ei olnud. Farlink Group OÜ-l ei olnud ühtegi töötajat nii aruandeaastal kui ka eelmisel aastal. Farlink Group OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

INKU OÜ tegevusaruanne 2022

Inku OÜ on 2022. aastal asutatud investeerimise ja investeeringute haldamisega tegelev valdusühing, mille põhitegevuseks on investeerimine nii väärtpaberitesse,
ssb.ee
Inku OÜ on 2022. aastal asutatud investeerimise ja investeeringute haldamisega tegelev valdusühing, mille põhitegevuseks on investeerimine nii väärtpaberitesse, kinnisvarasse kui ka väärismetallidesse. 2022 aastal investeeriti kokku erinevatesse varaklassidesse ca 2 miljonit eurot. Juhatuse hinnangul ei ole Inku OÜ tegevus mõjutatud hooajalisusest ega majandustegevuse tsüklilisusest ning juhatus ei näe ette olulisi sündmusi, mis võiks mõjutada Inku OÜ järgmise majandusaasta tulemusi. 2023 majandusaastal plaanib Inku OÜ jätkata samasuguse majandustegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.