Rohkema info nägemiseks:

Rain Ottis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI INFOTURBE ASSOTSIATSIOON MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Infoturbe Assotsiatsioon (EISA) keskendus 2022. aastal koostöö tugevdamisele EISA ja siseriiklike huvigruppide vahel. Kohtuti regulaarselt avaliku ja erasektori esindajatega, et rääkida kaasa infoturbe valdkonda puudutavates küsimustes, tõstatades sealhulgas EISA liikmete murekohti. Lisaks toimusid infoüritused, kus koos partneritega tutvustati MTÜ liikmetele võimalusi nii siseriiklikuks kui ka väliskoostööks.

Dropdown

kõik artiklid

STARTEX SECURITY OÜ tegevusaruanne 2022

Startex Security OÜ tegeleb küberturbeõppuste valdkonnas, keskendudes lauaõppuste korraldamisele ning õppuste juhtimisele. Esimesel majandusaastal (30.11 - 31.
ssb.ee
Startex Security OÜ tegeleb küberturbeõppuste valdkonnas, keskendudes lauaõppuste korraldamisele ning õppuste juhtimisele. Esimesel majandusaastal (30.11 - 31.12.2022) tehti ettevalmistusi sisulise tegevuse käivitamiseks 2023. aasta esimeses kvartalis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.