Rohkema info nägemiseks:

Greenika Berezjuk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
helmed, juveelid ja ehted

BERIGOL OÜ tegevusaruanne 2022

Berigol OÜ asutati 17.01.2013.aastal, põhiliseks tegevusalaks on käsitööna valmistatud ehete ja aksessuaaride valmistamine ja müük. Osa müügikäibest saadakse e-poe vahendusel, lisaks rakendatakse komisjonimüüki. Berigol OÜ müügikäive 2022.aastal oli 15 666 €. Berigol OÜ on jätkuvalt tegutsev väikeettevõte. Töötajaid ei olnud ning juhatuse liikmetele aruandeaastal tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

KRUNNIPEA OÜ tegevusaruanne 2022

Krunnipea OÜ asutati 16.06.2014. Põhitegevusalaks on disainkaupade edasimüük. Põhiosa müügitulust tuleb kauplusest ning interneti teel müüdud kaupadest. Ettevõt
ssb.ee
Krunnipea OÜ asutati 16.06.2014. Põhitegevusalaks on disainkaupade edasimüük. Põhiosa müügitulust tuleb kauplusest ning interneti teel müüdud kaupadest. Ettevõtte on jätkuvalt tegutsev. Krunnipea OÜ müügikäive aruandeaastal oli 355 614 €.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.