Rohkema info nägemiseks:

Igor Knõš

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ELECTRIC OÜ tegevusaruanne 2022

Elecrtic Oü on loodud 24.01.2013 aastal. Electric OÜ tegevusaladeks on: elektritööd, elektriprojektid, elektrotehnilised kontrollmõõtmised,elektripaigalduse korraline tehniline kontroll, käiduteenuse osutamine, elektriavariide likvideerimine. Electric Oü omab õigust teostada elektripaigaldiste kasutusevõtule eelnevat tehnilist kontrolli ja korralist tehnilist kontrolli.

Dropdown

kõik artiklid

ELEKTRIK EST OÜ tegevusaruanne 2022

Elektrik Est Oü on loodud 04.03.2019.a. Firma põhitegevusaladeks on elektriprojektide koostamine klientidele ja samuti elektritööd eraisikutele, korteriühistut
ssb.ee
Elektrik Est Oü on loodud 04.03.2019.a. Firma põhitegevusaladeks on elektriprojektide koostamine klientidele ja samuti elektritööd eraisikutele, korteriühistutele ja firmadele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.