Rohkema info nägemiseks:

Katarina Kadri Vanker

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI PAPAGOI ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Papagoi Ühing eesmärgiks on papagoide kaitse, heaolu edendamine, areng ja kasvatus Eestis. 2022 aasta tulem oli 714 eurot. Ühingul töötajaid ei ole ja töötasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI KOGUKONDADE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Kogukondade Ühendus MTÜ on asutatud 22.01.2021 eesmärgiga liita Eesti erinevaid kogukondi: - Eesti kogukondliku elu ühiskondliku arvamuse kujundamine - Ko
ssb.ee
Eesti Kogukondade Ühendus MTÜ on asutatud 22.01.2021 eesmärgiga liita Eesti erinevaid kogukondi: - Eesti kogukondliku elu ühiskondliku arvamuse kujundamine - Koostöö organisatsioonidega nii Eestis kui välismaal - Inimeste aktiveerimine ning nende kaasamine ühingu tegevustesse - Keskkonnateadlikkuse, vastutustundliku ja säästva arengu kujundamine - Eesti ühiskonnas võrdsete võimaluste tagamisele kaasa aitamine - Inimeste sotsiaalse toimetuleku suurendamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.