Rohkema info nägemiseks:

Valentina Mikšene

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

3D LINE OÜ tegevusaruanne 2022

3D Line OÜ põhitegevuseks oli logistikateenuste osutamine veotegevus. Töötajad ei olnud. Juhatuse liikmed arendavad ettevõtte tegevust. Nendele oli makstud 1,7 tuhat eurot. 2022. aastal meie viime läbi kliendi otsingu IT-teenustele ja inseneri arvutusi Soome turul. Planeerime aktiivne osavõtt näitustel nendes sfäärides. Otsime võimalike koostööpartneri Soomes.

Dropdown

kõik artiklid

INTEGER OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal Integer OÜ põhitegevuseks oli nõustamisteenused 3D-projekteerimise valdkonnas. Töötaja osutas teenuseid Soomes, ning tema töötasu oli 48,8 tuhat eu
ssb.ee
2022. aastal Integer OÜ põhitegevuseks oli nõustamisteenused 3D-projekteerimise valdkonnas. Töötaja osutas teenuseid Soomes, ning tema töötasu oli 48,8 tuhat euro. Juhatuse liige arendas ettevõtte tegevust. Kõrvaltegevuseks oli logistikateenuste osutamine. 2023. aastal planeeritakse tegevuse jatkamist ja käive suurendamist. Meie viime läbi kliendi otsingu IT-teenustele ja 3D-modeleerimisele. Otsime võimalike koostööpartneri Soomes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.