Rohkema info nägemiseks:

Riho Kruuv

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PÄRNU LINN, RINGI TN 18 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Pärnu linn, Ringi tn 18 korteriühistu on 11.07.2012 moodustatud mittetulundusühing, mille põhitegevuseks on Ringi tn 18 asuva elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine vastavalt põhikirjale. 2022. aasta kõige suuremaks tööks oli parklaala renoveerimine, mille teostajaks oli Hansa Teed OÜ kogusummas 22196 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

RIMAX GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Rimax Group OÜ registreeriti äriregistris 25.07.2000.a., osakapitali suurusega 2 556 eurot.. Ettevõtete omab finantsinvesteeringuid aktsiatesse ja teistesse fi
ssb.ee
Rimax Group OÜ registreeriti äriregistris 25.07.2000.a., osakapitali suurusega 2 556 eurot.. Ettevõtete omab finantsinvesteeringuid aktsiatesse ja teistesse finantsinstrumentidesse ning tegeleb kalatarvete müügi tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.