Rohkema info nägemiseks:

Urmas Orutar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

VILDE TEE 113 A HOONEÜHISTU TÜH tegevusaruanne 2022

Vilde tee 113a Hooneühistu tegevuse eesmärk on hooneühistu ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Ühistu üldkoosoleku otsuste täideviimiseks on valitud 3-liikmeline juhatus, mille tööd korraldab juhatuse esimees. Juhatus korraldas hooldus- ja hekorratöid,muru niitmist ja prahi koristamist. Teostati jooksvalt siseruumides pisi-remottöid ja siseruumide koristustöid. Juhatus valmistas ette 2023 a majanduskava ja 2022 a majandusaasta aruande ning kutsus kokku üldkoosoleku. Lahendati jooksvaid küsimusi liikmetelt laekunud informatsiooni

Dropdown

kõik artiklid

MEHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Mehitus OÜ on 2013.aastal erakalitalil asutatud ettevõte, mis tegeleb peamiselt spordiväljakute ja-rajatiste ehitamise, renoveerimise ja hooldustöödega. 2022.
ssb.ee
Mehitus OÜ on 2013.aastal erakalitalil asutatud ettevõte, mis tegeleb peamiselt spordiväljakute ja-rajatiste ehitamise, renoveerimise ja hooldustöödega. 2022. aasta müügitulu oli 190 659eurot. Ettevõte jätkab 2023.aastal tegutsemist samal põhitegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.