Rohkema info nägemiseks:

Taavi Laur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KTL OÜ tegevusaruanne 2022

KTL OÜ juhatus jääb ettevõtte esimese majandusaastaga rahule. Järgnevatel aastatel on eesmärgiks kasvatada käivet lisaks olemasolevale ka mootorataste müügiga.

Dropdown

kõik artiklid

KTL RACING KLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

KTL Racing klubi on registreeritud 21.12.2018. Klubi on asukoht on Harjumaa, Saku vald, Jälgimäe küla, Mõisavahe tee 3a. KTL Racing klubi asutati eesmärgiga luu
ssb.ee
KTL Racing klubi on registreeritud 21.12.2018. Klubi on asukoht on Harjumaa, Saku vald, Jälgimäe küla, Mõisavahe tee 3a. KTL Racing klubi asutati eesmärgiga luua tingimused sportimiseks ja vaba aja veetmiseks, samuti motospordi kui spordiala viljelemiseks ja arendamiseks tervisespordi vormidest kuni võistlusspordini. Klubi koosseisus oli 2022.aasta lõpuks 125 liiget, sealhulgas 54 noort motosportlast erinevatest võistlusklassidest. Tegevusaasta oli klubile hea. Koostöös Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooniga (EMF) korraldati kestvusmotokrossi võistlus „Saku Off-Road 2022“. Võistlusklassid:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.