Rohkema info nägemiseks:

Andres Palumaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TALLINN, MÜÜRIVAHE TN 31 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Müürivahe 31 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine haldamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. 2022. aastal toimus üks korteriomanike üldkoosolek.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, GRANIIDI TN 24 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu põhitegevusala on kortermaja haldus, korrashoid ja remont. Ühistu on kasumit mittetaotlev ühing. Ühistu aruandeaasta tulem oli 613.- eurot. Rem
ssb.ee
Korteriühistu põhitegevusala on kortermaja haldus, korrashoid ja remont. Ühistu on kasumit mittetaotlev ühing. Ühistu aruandeaasta tulem oli 613.- eurot. Remonditasu laekus 6011.- eurot. Haldustöödeks laekus 5081- eurot, kasutati ära 4488 - eurot. Ühistu juhatuses on kaks liiget, tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.