Rohkema info nägemiseks:

Tuuli Rasso

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VIRIDI SACCULUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Viridi Sacculus tegeleb kinnisvara üürileandmise ja haldamisega. Ettevõttel ei ole palgatöötajaid. Ettevõtte tegevus on jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

TERVEELU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ TERVEELU asutati 2014 aastal. Põhitegevusalaks on majutusteenuse pakkumine suveperioodil. Mosina Vesiveskis on võimalik puhata ja olla linnakärast eemal. Sam
ssb.ee
OÜ TERVEELU asutati 2014 aastal. Põhitegevusalaks on majutusteenuse pakkumine suveperioodil. Mosina Vesiveskis on võimalik puhata ja olla linnakärast eemal. Samal ajal suhelda sõprade või tuttavatega, ajada tööasju. Majas on Tasuta WIFI ala. Pakume öömaja, sealhulgas on saadaval peretoad. Samuti on olemas söögitegemise võimalus (köök). Lähedal asuvad matkarajad, kus saab sõita rattaga, teha kepikõndi või lihtsalt loodust imetleda.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.