Rohkema info nägemiseks:

Kalev Jago

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KÄÄRDI SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal toimus seltsil vähe tegevust. Kuigi covid-i rindel olukord stabiliseerus ei saanus seltsi tegevused korralikut hoogu sisse. Vähesel määral tegutses keraamikaring. 2022 aasta tegevuskulude katteks taotleti vahendeid kohalikult omavalitsuselt ja ka saadi. Saadud toetuse eest soetati keraamikastuudiosse töövahendeid. Käärdi Selts on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

KÄÄRDI PENSIONÄRIDE PÄEVAKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Käärdi Pensionäride Päevakeskus tähistas 2022 aastal rahvakalendri tähtpäevi, kirikukalendri pühi, riiklike pühi, vabariigi aastapäeva, naistepäeva, emadepä
ssb.ee
MTÜ Käärdi Pensionäride Päevakeskus tähistas 2022 aastal rahvakalendri tähtpäevi, kirikukalendri pühi, riiklike pühi, vabariigi aastapäeva, naistepäeva, emadepäeva, jaanipäeva. Tähistasime ühiselt seltsi liikmete sünnipäevi. Meile on käinud esinemas laulu- ja pillimehi. Oleme osa võtnud Tartu Maakonna eakate tervisepäevast ja Eesti Puuetega Inimeste ühingu kokkutulekust. Selgitame välja ja aitame eakaid abivajajaid transpordiga arsti juurde, poodi jm. 2022 aastaaruanne on kinnitatud üldkoosolekul. MTÜ Käärdi Pensionäride Päevakeskus on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.