Rohkema info nägemiseks:

Alar Sakkool

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAREDA TAKTIKALISE TEGEVUSE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Kareda Taktikalise Tegevuse Liit MTÜ korraldas 2022 aastal 94 treeningut ja korraldas 2 võistlust. 2022 aastal alustasime uue Kolmnurga lasketiiru arendamist ja plaan 2023 aastal ehitamisega alustada.

Dropdown

kõik artiklid

ERVITA SHOOTING CLUB MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ervita Shooting Club on loodud eesmärgiga ühendada relvaomanikud ja laskespordist huvitatud isikud, et ühiselt arendada ja propageerida laskesporti ning tul
ssb.ee
MTÜ Ervita Shooting Club on loodud eesmärgiga ühendada relvaomanikud ja laskespordist huvitatud isikud, et ühiselt arendada ja propageerida laskesporti ning tulirelvade ohutut käsitlemist ja teadlikkust. Oma eesmärkide saavutamiseks korraldab klubi mitmesuguseid koolitusi ja viib läbi laske üritusi ning osaleb erinevatel võistlustel. Klubi juhatus koosneb viiest liikmest. 2022 korraldas klubi 12 võistlust ja 1 Turvakursuse oma liikmetele. 2023 Aastal on plaanis pikendada Lauri laskepaiga lepingut, kus saaks läbi viia lasketrenne ja võistluseid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.