Rohkema info nägemiseks:

Maanus Aasa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jahindus, kalastus ja jahindus, ehitus- ja kinnisvarateenused, puhkus ja meelelahutus

LEHTSE TALUNIKE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Lehtse Talunike Seltsil toimus 3 juhatuse koosolekut, millest 1 oli füüsilised ja 2 läbi interneti vahenduse. Üldkoosolekul olid arutusel jooksvad küsimused ning kinnitasitati majandusaasta aruanne. Rääkimas käis Taluliidu tegevjuht Kerli Atsi raskest aastast Ukrainas ja sellega seoses elutähtsatest teenustest. Samuti rääkis toetuse muudatustest ja turul toimuvast. Kuna 2022 aasta oli samuti keeruline siis vajalike otsuseid tegi juhatus. Koos käidi vaid 1 korra. Liikmemaksu arved 2022 aasta eest läksid välja jaanuaris 2023.

Dropdown

kõik artiklid

RAKVERE JAHINDUSKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Rakvere Jahindusklubi liikmeteks on 14 juuriidilist isikut, kes tegutsevad peamiselt Lääne-Viru maakonnas. Rakvere jahindusklubi (edaspidi RJK) on maakonna kõi
ssb.ee
Rakvere Jahindusklubi liikmeteks on 14 juuriidilist isikut, kes tegutsevad peamiselt Lääne-Viru maakonnas. Rakvere jahindusklubi (edaspidi RJK) on maakonna kõige suurem jahimehi koondav organisatsioon. RJK juhatuse peamine ülesanne on leida võimalusi jahtkondade liitumiseks Rakvere Jahindusklubiga. RJK on aktiivselt tegelenud jahinduse maine parendamisega ja jahindusalase info edastamisega. Korraldati mitu ühisjahti maa ja metsaomanikega, võeti vastu laskekatseid ja korraldati laskevõistlusi. Keskonnaministeeriumi poolt pandud küttimisnorm katku leviku takistamiseks on suures osas täidetud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.